Palvelumme

Korvatulppien myynti, joka ei ruuhkauta narikkaa, merchandisea tai ruokamyyntiä.

Sijoittamalla korvatulppien myynti pois narikasta, ruokamyynnistä tai muista tapahtuman omista myyntipisteistä vähennetään näiden pisteiden ruuhkautumista, jolloin tapahtuman omat myyjät voivat keskittyä täysin varsinaiseen työhänsä.

 

Me olemme “avaimet käteen” tapa täyttää Sosiaali- ja terveysministeriön järjestäjälle asettamat velvollisuudet liittyen melunsuojaukseen ja korvatulppien riittävään saatavuuteen tapahtumissa ja konserteissa.

 

Yli 20 vuoden kokemuksella suunnittelemme aina järjestäjän kanssa tapahtumakohtainen myyntipisteiden määrätarve, sekä sijainnit. Tärkeää on, että korvatulpat ovat jokaiselle kävijälle helposti saatavilla.

Miksi käyttää Plugmastersia?

MARKKINOIDEN PARAS PROVISIO
Erityisen tehokkaan myyntitiimimme ansiosta, järjestäjälle maksamamme proviosiomme ylittää usein tuoton, jonka järjestäjä saisi järjestämällä koko korvatulppamyynnin itse.

 

Eli käyttämällä meitä, jää kassaan enemmän rahaa.

Plugmasters on erikoistunut kuulonsuojeluun, melukonsultointeihin ja kuulovammojen ehkäisyyn. Olemme työskennelleet yli kaksikymmentä vuotta festivaaleilla, konserteissa ja moottoriurheilutapahtumissa tarjoamalla kuulonsuojaimia sosiaali- ja terveysministeriön asumisterveysohjeen mukaisesti.

Kuulosuojaimia pitää olla saatavilla tapahtumissa, missä äänenpaine ylittää 85 dB. Tämä on tilaisuuden järjestäjän velvollisuus.

Vuosittain olemme auttaneet yli miljoonaa kävijää musiikki- ja moottoriurheilutapahtumissa. Näissä tilaisuuden järjestäjä ei ole tarvinnut asiantuntemusta korvatulppiin ja melunsuojaukseen liittyen, jolloin on pystynyt keskittymään varsinaiseen tilaisuuden järjestämiseen.

 

Neuvomme kuulonsuojainten oikeassa käytössä Suomeksi, Ruotsiksi ja Englanniksi.

 

MAKSAMME JÄRJESTÄJÄLLE PROVISION

Tilitämme järjestäjälle osuuden myynneistä toteutuneen myynnin perusteella.


LAAJA VALIKOIMA SUOJAIMIA
Meillä on monipuolinen valikoima hyväksyttyjä tulppasuojamia, joista saadaan kaikille sopivia vaihtoehtoja. Tarjoamme erikokoi
sia suojaimia, jotka soveltuvat erilaisiin korvakäytäviin kuten esimerkiksi naisille tai lapsille. Valikoimassamme on myös erityisesti konsertti- ja muusikkokäyttöön tarkoitettuja suojaimia, joissa äänen laatu on parempi kuin tavanomaissa “tulppakuulonsuojaimissa”.

Kattavat tuotteet - jokaiselle jotakin

Kertakäyttöinen perustulppa

Spark Plug on luontoystävällinen, kertakäyttöinen perustulppa. Kerran korvaan ja roskikseen.

Monivuotinen perustulppa

Rocket on monivuotinen ja kertakäyttötulpaa mukavampi suojain. Kestää useita vuosia käyttöä.

Monivuotinen konserttitulppa

Comet on monivuotinen ja kertakäyttötulpaa mukavampi suojain, jossa parempi äänenlaatu. Kestää useita vuosia käyttöä.

Kovan ulkopuoelle tuleva

Jos korvaan ei pysty tai halua laittaa tulppaa, on Jazz band toimiva ratkaisu, sillä sitä ei työnnetä korvan sisään.

HiFi-tulppa musiikille

Parasta äänenlaatua suodattimella varustetulla tulpalla. Ns. "muusikkotulppa". Kestää useita vuosia käyttöä.

Lapsille ja lapsenmielisille

Silenta Kid on tehokkaalla vaimennuksella varustettu "kuppisuojain". Helppo ja mukava käyttyää sekä sovelutuu vauvasta vaariin.

Sosiaali- ja terveysministeriön asumisterveysohje

Tilaisuuksissa ja konserteissa keskimääräinen äänitaso ei saa ylittää 100 dB arvioituna neljän tunnin ajalta. Lisäksi, kuulonsuojaimia pitää olla saatavilla, jos äänenpainetaso ylittää 85 dB. Festivaaleilla ja muissa ulkoilmatilaisuuksissa terveysviranomaiset voivat arvioida äänitasoja myös asuntoalueiden pihamaalla, ja he voivat antaa ohjeita ja suosituksia.

 

Suomessa on yli 750 000 kuulovammaista. Tiedetään, että kaikissa tapahtumissa, missä käytetään sähköisesti vahvistettua äänentoistoa, kuten festivaaleilla, konserteissa, diskoissa, ravintoloissa, tanssipaikoilla, klubeilla, urheilukilpailuissa ja jopa kouluissa A-äänitaso 85 dB voi ylittyä.

 

Me teemme asiat järjestäjille helpommaksi asiantuntemuksellamme. Tuotteemme ovat hyväksyttyjä, niissä on hyväksymismerkinnät ja olemme hyväksyttyjä suojainasiantuntijoita. Jos haluatte lisää tietoa melusta tai melun torjunnasta, olemme käytettävissänne.